unicitatea, încredere

11 beneficii pe care ți le oferă Academia Guiman

Sunt extrem de bucuroasă și mi-am dorit să împărtășesc cu tine această bucurie, azi, pentru a-ți începe și tu ziua cu optimism și energie. După îndelungi pregătiri și așteptări, după munca unei întregi echipe, site-ul meu din România, Academia Guiman, este gata și își așteaptă vizitatorii. A fost un parcurs lung și efort din partea tuturor, dar eu sunt foarte încântată de rezultat și la fel sper să fii și tu.

Site-ul meu te așteaptă cu o serie de cursuri, articole de blog și surprize.

Acum îți voi prezenta pe scurt cele 11 beneficii pe care ți le oferă Academia Guiman.

1. Academia Guiman este locul perfect pentru tine dacă ești pasionată de autocunoaștere

Procesul de autocunoaștere de obicei începe într-un moment de răscruce al vieții. Deseori, este exact șansa crizei când nu te lași doborâtă și ești menită să găsești o soluție creativă. Când hotărăști că, în loc să-ți plângi de milă, te decizi să intri în dialog cu tine. La Academia Guiman înveți să părăsești monologul din cap și să intri în dialog cu corpul tău.

2. Este locul unde să vii dacă îți dorești să-ți descoperi potențialul

Fiecare om se naște cu resursele, potențialul și personalitatea lui. Uneori, experiențele vieții ne „depărtează” de potențialul de bază. Când decalajul între situația actuală și esența ideală a ființei umane este mare, apare nemulțumire. Dar nemulțumirea este o bază minunată, o chemare „alertă” de a lucra cu interiorul tău. Oamenii sunt dispuși exact atunci când simt nemulțumire să devină „o versiune mai bună a lor”, adică să scape de suferință și să devină din nou mulțumiți și să se apropie din nou de potențialul lor, să-și trăiască unicitatea. La Academia Guiman afli de ce este atât de important să te dezvolți personal și să te bucuri că evoluezi constant.

3. În Academia Guiman este locul tău dacă ești fascinată de prosperitate

Un plan de dezvoltare aduce o stabilitate interioară și o dorință aprigă să evoluezi constant, zilnic, astfel încât reușești să-ți ții succesul și eșecul împreună. Când nu te mai „judeci” sau reușești să te apreciezi de fiecare dată nu-ți mai irosești inutil energia. Cu cât ai un nivel de energie mai ridicat, ai și mai multă prosperitate. La Academia Guiman descoperi magia vitalității, conștientizarea corpului și echivalentul prosperității.

4. Afli paradoxul metodei create de mine – Metoda GUIMAN 

Corpul uman dezvoltă strategii și tipare comportamentale pentru a evita anxietatea și durerea. 

Metoda Guiman face legături între simptome, cum ar fi tensiunea musculară sau dureri de spate, cu stilul de viață. Prin percepția conștientă, înveți să asculți semnalele corpului, vei afla despre diferența dintre atitudineșitipar de comportament. La Academia Guiman înveți să accepți frica, durerea și descoperi abilitatea binefăcătoare de a le transforma prin relaxare.

5. În Academia Guiman înveți să te relaxezi

Relaxarea este atitudinea de pură prezență, asemănătoare unei pisici care stă întinsă la soare. Corpul ei este relaxat din vârful urechilor până la lăbuțele moi, dar dacă un șoricel nevinovat îi încalcă teritoriul, pisica își mobilizează toată puterea și este gata să „vâneze”. La Academia Guiman înveți să te relaxezi și să-ți antrenezi voința astfel încât să reușești tot ce ți-ai propus. Chiar dacă pentru minte este un paradox, înveți să te relaxezi când îți dorești ceva cu adevărat.  

6. Evaluezi tipare comportamentale dăunătoare

Conștientizarea obișnuinței poate să scoată la lumină că unele rutine ne dau siguranță mentală, emoțională, poate chiar a unei nevoi, dar de multe ori, această repetiție automată aduce rezultate asemănătoare. Când rezultatele sunt nesatisfăcătoare, este timpul să iei sub lupă tiparul tău comportamental. La Academia Guiman îți descoperi tiparul comportamental.

7. Este locul perfect dacă vrei să ai încredere în tine de fiecare dată

Noi, oamenii, închegăm toate experiențele în corp. Într-o situație stresantă, experiențele vechi și sentimentele asociate sunt trezite din nou. Pot exista sentimente de neputință sau chiar temeri, de exemplu, să nu faci față sau să devii victima situației. În același timp, este, de asemenea, o oportunitate uriașă de a face pace cu trecutul. La Academia Guiman explorezi și finalizezi amintirile vechi, astfel încât îți redobândești încrederea în tine.

8. Academia Guiman te încurajează să îți trăiești grația feminină

Energia feminină este sursa de putere a oricărei femei. Cum un bărbat se identifică în activitate, o femeie se definește prin pasivitate. Pasivitatea are mai multe fațete: blândețe, dedicare, relaxare, calm, fragilitate, abilitatea de a primi. Toate astea ne fac vulnerabile. Unele femei fug de vulnerabilitate.

La Academia Guiman descoperi magia vulnerabilității.

9. Aici înveți să te bucuri de unicitatea ta

Când îți permiți vulnerabilitatea, ființa ta este întreagă. Efortul inutil de a ascunde o părticică din tine, poate cea care nu-ți place, nu-l mai depui. Asta te lasă să fii unică și îți aduce naturalețe și autenticitate. La Academia Guiman vom reuși împreună să aducem la exterior frumusețea ta interioară și vei beneficia de energia ta vitală.  

10. Înveți să iubești conexiunea cu tine însăți, cu viața, cu oamenii din jurul tău. 

Omul este o ființă socială, personalitatea lui înflorește când este în relație cu alți oameni, cu mediul înconjurător și este aproape de el însuși.

Ne dorim din adâncul sufletului nostru această apropiere, iar în același timp simțim și frica de această intensitate. 

La Academia Guiman înveți să permiți conexiunea.

11. Academia Guiman te ajută să strălucești la propria ta valoare.

Oportunitatea de a sta conectat cu tine însăți te împuternicește să-ți asculți vocea corpului. Precum unei ancore, vocea corpului te ajută să-ți găsești de fiecare dată echilibrul și îți amplifică prezența. Vocea corpului îți șoptește, te susține și te sprijină, contribuie la o schimbare în bine. Academia Guiman creează un spațiu, sau este un instrument prin care te conectezi cu scopul tău în viață. Academia Guiman te îndeamnă să te conectezi la propria ta energie, te învață să-ți construiești  focusul mental, să-ți conștientizezi corpul, astfel încât poți să găsești ceea ce te face diferit, și ce ai de oferit. Această comoară identificată în interiorul tău te face să strălucești la propria ta valoare. Când aptitudinea este descoperită, împărtășește-o cu alții și, te rog, nu-ți subestima valoarea. Fiecare dintre noi avem o influență mult mai mare decât credem. 

Te las cu bine, nu înainte de te de a-ți pune 4 întrebări magice:

  1.  Ai găsit pe site-ul meu o idee ajutătoare în această fază a vieții tale?
  2. Cum poți folosi ideea în viața ta zilnică?
  3. De ce folosești această idee?
  4. Când sau în ce context vei folosi ideea?

Dacă dorești să împărtășești cu mine unul sau toate răspunsurile tale, mă bucur mult să le citesc.

Cu drag,

Ramona