Când dorințele se îndeplinesc te simți specială

Când dorințele se îndeplinesc te simți specială

Când dorințele se îndeplinesc – Wow, ce energie minunată! Miercuri seară am ținut un webinar pe tema „Singură, dar relaxată de sărbători” și simt și acum această energie binefăcătoare de WIN, WIN, WIN și anume mi-am inspirat publicul, am avut posibilitatea să fiu generoasă, oferind valoare prin expertiza mea, iar aceste doamne interesate care au participat au avut conștientizări și s-au simțit mai aproape de ființa lor. Vreau să mulțumesc pe această cale participantelor mele pentru timpul acordat! Dacă și tu ai participat aseară la webinar, am un mesaj special pentru tine: această investiție în tine face să-ți înflorească personalitatea. Sunt mândră de tine!

Și tu, de tine? Măcar puțin de tot.

Dacă nu ai fost live alături de noi, doresc să îți împărtășesc bucuria mea, pe care o trăiesc când văd și simt că dorința mea s-a îndeplinit. În 2020, moartea tatălui meu „mi-a amintit” de rădăcinile și de inima mea de româncă. M-am simțit mai aproape ca niciodată de țara mea natală, de oamenii calzi din România. Am conștientizat că-mi lipseau obiceiurile și mentalitatea. Temperamentul poporului român nu se compară cu cel de aici. Am părăsit România acum 32 de ani și m-am stabilit în Austria. Aici oamenii sunt mai reci, mai distanți, nu spun nici da, nici nu, există acea propoziție care lasă totul deschis: „O să vedem!”. Cu metoda creată de mine ajut acești oameni să intre din nou în contact cu ființa lor, cu corpul lor și cu emoțiile lor. Sloganul pe care îl folosesc în limba germană este: 

„Oamenii care-și trăiesc emoțiile conduc viața pe care și-o doresc.” 

Moartea tatălui meu a răscolit în mine emoții „îngropate” cu mare dibăcie, adânc, și am avut oportunitatea de a-mi trăi și eu, la rândul meu, emoțiile foarte intens. Când „lucrarea mea biografică” a luat sfârșit, am simțit o aprigă dorință, și anume, să ajut. Mi-am dorit cu orice preț să ajut cu metoda creată de mine și oamenii din România. La început am constatat că mă exprim foarte greu în limba română. Așa că, în tot acest timp, am avut un focus bine definit. Mi-am dorit cu înverșunare să-mi recuperez decalajul de limbă și să devin fluentă în limba română. Și am reușit îndeajuns pentru a susține și vorbitorii de limbă română, interesați de autocunoaștere, să-și asculte corpul și să-și îndrepte atenția spre ceea ce își doresc, un proces în conformitate cu calitățile existente ale potențialului. 

Eu mi-am văzut dorința îndeplinită și asta mă bucură nespus. Tu ești pregătită să îți vezi dorințele îndeplinite?

Ce părere ai avea dacă ți-aș spune că poți să urmezi un ritual simplu care să te ajute să îți îndeplinești cele mai aprige dorințe?

Îți place ideea? Dacă da, te invit cu bucurie la ritualul de Crăciun!

În cadrul ritualului, vei parcurge o călătorie care te va aduce mai aproape de manifestarea celei mai aprige dorințe ale tale.

Te încurajez și îți reamintesc de țelul tău. Împreună vom reuși să aducem la exterior frumusețea ta interioară.

Ce BENEFICII obții dacă te înscrii la ritual?

Iată cele mai importante beneficii pe care le ai dacă decizi să faci ritualul:

  • Descoperi magia focusului combinat cu fluxul natural al vieții
  • Te înțelegi mai bine
  • Intri în conexiune cu tine și dorința ta
  • Vei afla fundamentele metodei Guiman
  • Cum să folosești inteligența emoțională pentru a obține mai mult succes în viața personală și profesională
  • Te vei bucura de creativitatea ta.
  • Corpul tău te va recompensa constant cu o stare de bine.
  • Vei afla de ce 13 dorințe…
  • Vei fi un magnet pentru dorința ta.

Sunt rezultate concrete, pe care poți sa le atingi cu ajutorul cursului.

Ești pregătită să spui „DA” acestei șanse? Atunci, înscrie-te acum!

Accesează acest link pentru înscriere: https://academiaguiman.ro/stage1/ritual-pentru-a-afla-ce-vrei-cu-adevarat/