Coaching 1 la 1

Aici îți inflorește personalitatea

Ce te așteaptă într-un coaching individual, îți prezint aici pe scurt.

La începutul sesiunii de coaching, avem o discuție detaliată, definim împreună ceea ce vrei să schimbi în viața ta.

În prima oră vei afla despre diferența dintre atitudine și tipar comportamental. Vei învăța că acestea sunt reflectate în corpul tău și îți afectează activitatea, gândirea, emoțiile și starea sufletească.

Acceptarea ISTORIEI personale este o sursă de putere.

SCHIMBAREA percepției asupra trecutul îți permite să-ți trăiești viața cu mai multă ușurință.

Numărul de ore de coaching depinde de țelul și dorința ta de a obține rezultate excelente, știind că auto-responsabilitatea influențează în mod semnificativ întregul proces. Sesiunile individuale nu înlocuiesc în niciun fel o vizită la medic.

Pachetul de gestionare a stresului „Relaxată pe scena vieții”

Stresul este acum un însoțitor aproape constant – fie în viața profesională sau privată. Neobservat, stresul duce la neliniște interioară și disconfort, probleme de sănătate, blocaje mentale sau emoționale și, în cele din urmă, dureri de cap, dureri de ceafă sau tensiune musculară.

  • Vrei să înveți să faci față stresului, agitației din viața de zi cu zi
  • Tânjești după mai multă claritate, ușurință sau echilibru în viața ta?
  • Ți se pare dificil să iei decizii?
  • Te simți responsabilă pentru tot și toate?
  • Ești nemulțumită cu viața ta?

Dacă poți răspunde cu „da” la una sau mai multe dintre aceste întrebări, este timpul să te gândești la schimbarea tiparului de viață, astfel încât să te simți confortabil din nou cu putere și bucurie:

„Împlinită, conectată cu corpul tău, cu viața ta și cu alți oameni.”

Când te-ai simțit ultima oară atât de liberă?

Săptămâni, luni, cu ani în urmă?

Noi, oamenii, închegăm toate experiențele în corp. Într-o situație stresantă, experiențele vechi și sentimentele asociate sunt trezite din nou. Pot exista sentimente de neputință sau chiar temeri, de exemplu, să nu faci față sau să devii victima situației. În același timp, este, de asemenea, o oportunitate uriașă de a face pace cu trecutul.

Eu te susțin, iar sentimentele vechi și temerile devin o sursă de putere și integrare.

Împreună dezvoltăm un concept care ți se potrivește și îți permite să trăiești din nou o viață împlinită. Indiferent în ce fază a vieții tale ești, te susțin și te însoțesc pe drumul tău. Pas cu pas, îți redescoperi potențialul cu gândurile, emoțiile, acțiunile și atitudinea ta autentică de succes.

Ești gata să începem?

Am oferta de coaching online, prin intermediul Zoom. Interacțiunea vizuală creează rapid o atmosferă favorabilă.

Discutăm problema ta în prima întâlnire și lucrăm împreună la schimbare. În conversații, în combinație cu mișcare și exerciții de respirație, vei învăța să reduci stresul și să recâștigi puterea și încrederea.

Citește ce spun clientele pe care le-am susținut.