cum faci diferenta între frica noua și frica veche

Cum faci diferența între frica nouă și frica veche?

Fiecare om, inclusiv eu, simte frica de fiecare dată când face ceva nou.

Dar eu am învățat să mă relaxez cu frica pe care o simt.
Stau puțin și respir adânc, îmi simt picioarele, atingând solul, simt cum corpul meu mă sprijină și mă relaxez cu frica. Frica este o emoție care dorește să fie simțită.
Îmi aduc aminte de ȚELUL meu, cât de mult îmi doresc să fac acest lucru și că vreau cu adevărat să fac acest lucru.
Vizualizez cu putere cum mă simt când dorința mea se îndeplinește și mă concentrez pe întrebarea „DE CE îmi doresc asta?”. Simt imediat bucurie și împlinire…
Iar asta repet de fiecare dată când fac ceva nou și de fiecare dată când întâlnesc frica.

Am învățat să-mi ascult vocea corpului și să fac diferența între o frică veche, bazată pe experiențe anterioare, și o frică nouă, de exemplu frica de necunoscut. Și asta te sfătuiesc să faci și tu.

FRICA NOUA, FRICA VECHE
Cum faci diferența între ele?

 • Frica de nou: Înseamnă că habar n-ai CUM SĂ FACI primul pas într-un mediu necunoscut. Este o frică reală și DISPARE numai când faci acel ceva, atunci devine cunoscut și poți face un bilanț sau o evaluare. Dacă nu faci mișcarea, nu vei ști niciodată care este primul pas.
 • Frica de rezultat. Asta este un lucru foarte mare, oamenii sunt așa condiționați. Așa eram și eu, dar m-am autodepășit, asta fac și clienții mei acum. Ei fac fără frica de rezultat, natural dau 100% tot ce le stă în putere, se dedică acțiunii fără frica de consecvență. Rămân curioși în fiecare clipă.

Îmi aduc aminte de o mătușă… ți-am spus că sunt născută în România. Și cred că, mai mult ca oriunde, în România oamenii vor să știe ce va fi. CE SE ÎNTAMPLĂ, CARE ESTE CONSECINȚA ACȚIUNII, CARE ESTE REZULTATUL?

Această mătușă citea oracolul în boabe de porumb.

Nu știu nici în ziua de azi cum făcea asta, deoarece toate boabele de porumb sunt la fel, dar bănuiesc că voia SĂ ȘTIE ce urmează.

Ani la rând am vrut și eu să știu ce urmează și am ajuns la o concluzie: Când vrem neapărat să știm, când vrem să controlăm viitorul, pierdem momentul PREZENTULUI: numai aici și acum se întâmplă unele miracole.

Magia vieții o descoperim când suntem deschiși să descoperim, când suntem conectați cu viața, cu corpul nostru, cu oamenii din jurul nostru.

Când ne bucurăm din plin pe drumul spre succesul dorit. Când avem încredere în noi înșine și în viață.
Iar asta este posibil numai când fricile vechi au fost „văzute”, s-au dezghețat și s-au integrat în corp.
• Frica veche: Această frică este îngropată în corp! În corpul tău, în corpul meu, în fiecare corp uman și în fiecare ființă. Această frică o numesc cu plăcere TIPARUL STRESULUI. Această frică prinde putere când situația prezentă este asemănătoare cu o situație din trecut, în care ai simțit pericol.

ȘTII CÂTE GÂNDURI POȚI GÂNDI ÎN ACEST MOMENT?

UNUL SINGUR: Mi-este frică! Iar acest gând te face să-ți uiți scopul, să nu găsești soluția, să vrei să controlezi și această atitudine îți blochează succesul dorit.

Acestea fiind spuse, vreau să îți vorbesc puțin despre progrămelul pe care l-am pregătit pentru tine și de bucuria pe care o simt.

Te invit într-o călătorie de 33 de zile alături de mine, în care înveți să te relaxezi cu adevărat bazându-te pe inteligența corpului tău. Îți descoperi conexiunea cu tine, cu viața ta și oamenii din jurul tău.

În fiecare a 3-a zi primești un mic exercițiu de respirație, mișcare sau atenție spre corpul tău, astfel poți să-ți îndrepți din nou focusul în exterior.

 • Lucrând împreună, descoperi magia corpului uman și beneficiile relaxării.
 • Te invit să muncim pe o structură clară și testată!
 • Asta înseamnă să fii dispus să-ți îndrepți atenția spre relaxare pentru o perioadă de 5-20 de minute. În fiecare zi! Tu hotărăști.
 • Primești 11 lecții.
 • În fiecare lecție vei primi misiuni concrete pe care tu va fi nevoie să le îndeplinești.
 • Exerciții de mișcare, respirație și în scris.
 • Toată această experiență o vom face sub formă de joc. O experiență pe care o faci cu întreaga ta ființă umană.
 • Am conceput o călătorie care te va ține captiv timp de 33 de zile…
 • Este numai începutul unei vieți împlinite, fără stres.

Pe linkul de mai jos vezi toate detaliile și te poți înscrie.
https://academiaguiman.ro/stage1/cum-sa-te-relaxezi-cand-iti-doresti-ceva-cu-adevarat/

Mă bucur să te ghidez într-o viață relaxată, în care dorințele ți se îndeplinesc.