inteligenta emotionala

Cum îți regăsești inteligența emoțională a corpului?

Vrei să fii o femeie de afaceri încrezătoare și de succes? Dacă dorești să ai din nou încredere în tine și în inteligența emoțională a corpului tău, astfel încât să-ți asculți vocea trupului, am pregătit ceva pentru tine.
Corpul nostru este martorul nostru mut la toate experiențele pe care le avem. Câteodată „vorbește” doar în șoaptă… iar eu te ajut să deslușești aceste semnale, să le dai semnificație și să acționezi bazându-te pe resursele tale, astfel încât să îți regăsești inteligența emoțională a corpului.

Corpul nu uită niciodată.

O situație de stres poate să te catapulteze într-un tipar comportamental dăunător, care nu te lasă să-ți depășești zonele de confort.

Ai încercat deja foarte multe, însă rezultatele au întârziat să apară, ceea ce te face să te simți frustrată și neputincioasă? Poate chiar ți-ai pierdut încrederea că cineva sau ceva te poate ajuta. Nu e corect să simți mereu că trebuie să dovedești mai mult decât alții, sau să faci mai mult decât alții pentru a obține rezultatul dorit. Știu cum te simți, am văzut de multe ori această problemă în cabinetul meu, printre clientele mele. Tocmai de aceea am creat un curs, „Mai multă energie, mai multă personalitate”, care te ajută să-ți înțelegi corpul cu emoțiile lui, să-ți regăsești identitatea și să strălucești la propria ta valoare.

Am ajutat peste 4200 femei, de peste tot din lume, au depășit provocările lor în acest domeniu. Femei care erau foarte bine pregătite profesional, dar răni din trecut nu le dădeau voie să depășească aceste tipare limitative. Acest curs te ajută pas cu pas să-ți descoperi aceste blocaje, să le înțelegi importanța și să alegi dacă îți mai sunt de folos sau nu.

Iată pașii pentru a regăsi inteligența emoțională a corpului tău:

Pasul 1 – Te înscrii în program
Pasul 2 – Primești 36 de lecții clare
Pasul 3 – Implementăm programul împreună, timp de 9 săptămâni
Pasul 4 – Te bucuri de încrederea completă în corpul tău și în intuiția ta și îți crești afacerea, fără să te uiți la businessul tău ca la un vas a cărui direcție a fost schimbată de valurile oceanului (vieții) și tu nu poți face nimic ca să-l salvezi, nici pe el și nici pe tine.

Uite ce spune Cristina: „Ramona este o antrenoare care te învață să trăiești viața cu grație, în pași de dans, prin propriul exemplu. Reușește să te determine să îți dorești din suflet, în mod autentic, să devii solistă-balerină pe scena vieții tale, asumându-ți munca necesară pentru a atinge performanța.

Am practicat și am fructificat planul de acțiune stabilit cu ea.
Scriu abia acum, deoarece ieri a fost o zi specială. După mulți ani de când nu am mai trecut prin Cișmigiu, mă plimbam prin parc ca și cum ar fi fost prima oară și am avut o trăire și o conștientizare masivă, legate de schimbarea pe care îmi doream sa o fac! De la suferință-durere la bucurie de viață!

Stăteam pe o bancă și mă bucuram că am reușit să ajung acolo, să fiu atât de prezentă, aliniată cu natura și să mă bucur de acel spațiu istoric. O pală de vânt a declanșat o ninsoare de primăvară din copaci, ca un golden buzz primit de la Dumnezeu!
Și am simțit că am trecut direct în etapa finală!

Așa că mă antrenez în continuare, cu o nouă frecvență a energiei de încredere și bucurie de viață!

Mulțumesc Ramona!”

Când primesc un astfel de testimonial sunt, în primul rând, recunoscătoare pentru încrederea clientei mele în mine, dar eu nu fac de fapt nimic mai mult decât să am încredere în corpul ei. Pas cu pas, învață și clienta mea să aibă încredere în corpul ei… iar această abilitate o ajută să se relaxeze pe scena vieții.

Oamenii care îmi cunosc metoda știu că-mi place să fac glume pe seama creierului uman… sunt de părere că 2 creiere inteligente nu au puterea unui corp relaxat. Când corpul uman este relaxat, vine la suprafață pura esență a omului. Când suntem în conexiune cu esența noastră, suntem în conexiune cu intuiția noastră. Iar această intuiție ne face înțelepți și creativi. Iar aceste abilități stau la îndemâna oricui care dorește să-și conștientizeze și evalueze atitudinea.

Dacă ți se pare interesant, te rog contactează-mā.