Obține cu ușurință când vrei ceva cu adevărat

Află cum să te relaxezi și să ai energia necesară pentru atingerea țelurilor tale, folosind Metoda Guiman.
Curs online 5 Minute de relaxare, în fiecare zi, eu te îndrum. Putem începe chiar acum.

relaxezi, unicitatea

Ce înseamnă pentru tine să te relaxezi cu adevărat?

Relaxarea joacă un rol foarte important în stabilirea nivelului calității vieții tale. Încordarea și tensiunea resimțite în urma statului la birou în fiecare zi sunt principalele motive pentru care calitatea vieții poate scădea cu trecerea timpului, întrucât uiți să te mai relaxezi.

Integrarea activităților de relaxare în viața ta trebuie să reprezinte o prioritate. Stresul este, de asemenea, un factor care dăunează stării de bine și împiedică productivitatea. Dacă îl lăsăm să se acumuleze, începem să simțim că nu avem spor la locul de muncă, petrecem mai mult timp decât de obicei asupra unor activități banale și simțim că nu avem timp de relaxare. Tocmai din acest motiv, mulți dintre noi punem activitățile de relaxare fizică și intelectuală pe ultimul plan.

Dacă îți dorești să te relaxezi cu adevărat și să îți faci un obicei din asta, trebuie să îți pui întrebarea: „Ce înseamnă pentru mine relaxarea cu adevărat?”.

Răspunsul poate varia în funcție de prioritățile tale, de lucrurile de care te bucuri în viață sau de rutina ta zilnică. Cu toate acestea, există activități care ne pot relaxa pe oricare dintre noi. Mișcarea, de pildă, însoțită de exercițiile de respirație și atenția asupra corpului sunt trei dintre cele mai importante activități de relaxare pe care le putem desfășura.

relaxezi

O viață fără stres nu este un obiectiv imposibil.

Unul dintre motivele care nu te lasă să te relaxezi este lipsa de conexiune cu corpul tău. Știai că omul modern și-a pierdut abilitatea de a se relaxa?

Și tu?

Îți aduci aminte de existența corpului numai când ai dureri de ceafă sau de stomac.

STOP! Oprește-te chiar acum, ridică-te în picioare, simte contactul cu pământul. Încearcă să împingi cu labele picioarelor podeaua, ai grijă ca genunchii să fie „moi”, flexibili și începe o respirație profundă. Inspiră pe nas și simte cum plămânii se bucură de aer și abdomenul primește mai mult spațiu interior, după aceea expiră lent, lasă-ți timp. 

Repetă respirația conștientă de 5 ori.

Cum te simți acum? Dacă o zonă a corpului nu se simte chiar excelent, asta este o informație foarte valoroasă pe care o primești. Este zona corpului unde stresul și-a lăsat amprenta. Am trecut și eu prin asta. De aceea am creat o metodă, poate unică în lume. Este un mod structurat de a învăța să te relaxezi și să te conectezi cu corpul.

Această metodă îți aduce foarte multe beneficii,

DAR ÎȚI TREBUIE O DORINȚĂ APRIGĂ DE AUTOCUNOAȘTERE!

Acest curs este dedicat tuturor oamenilor care doresc să înțeleagă acest concept, să-și ridice coeficientul de inteligență emoțională și să îl folosească pentru îmbunătățirea relației cu sine și cu cei din jur.

Acest curs este un program de dezvoltare ce își propune să ajute cursanții să își înțeleagă propriile emoții, să gestioneze cu succes situațiile stresante.

Vei dezvolta o strategie în care înveți cum să generezi o stare mentală care să-ți permită să faci față, să învingi și să treci peste dificultățile vieții.

Vei învăța să te relaxezi și să trăiești prin intermediul viziunii și scopului pe care l-ai ales, în loc să reacționezi la împrejurări, întâmplări și la cei din jur. 

Este un proces de orientare spre ceea ce-ți dorești, având la bază inteligența corpului, puterea gândirii, fără concluziile luate în copilărie, abilitatea de a simți și transforma emoțiile și senzațiile din corp și încrederea că orice ființă umană reușește să-și regăsească identitatea și să ia atitudinea autentică ce o conduce cu liniște interioară și putere spre succesul dorit.

unicitatea

Ce îți propun eu este metoda mea, care a ajutat 4156 oameni până acum

În fiecare a 3-a zi primești un mic exercițiu de respirație, mișcare sau atenție spre corpul tău, care să te ajute să te relaxezi, astfel încât să poți să-ți îndrepți din nou focusul în exterior.

Te invit într-o călătorie de 33 de zile, alături de mine, în care înveți să te relaxezi cu adevărat, bazându-te pe inteligența corpului tău. Îți descoperi conexiunea cu tine, cu viața ta și oamenii din jurul tău.

 • Lucrând împreună, descoperi magia corpului uman și beneficiile relaxării. 
 • Te invit să muncim pe o structură clară și testată!
 • Asta înseamnă să fii dispusă să-ți îndrepți atenția între 5 minute și 20 de minute spre relaxare. În fiecare zi! Tu hotărăști.
 • Primești 11 lecții 
 • În fiecare lecție vei primi misiuni concrete care te învață să te relaxezi, pe care tu va fi nevoie să le execuți. 
 • Exerciții de mișcare, respirație și în scris.  
 • Toată această experiență o vom face sub formă de joc. O experiență pe care o faci cu întreaga ta ființă.
 • Am conceput o călătorie care te va ține captivată cele 33 de zile…
 • Este numai începutul unei vieți împlinite, fără stres.
relaxezi

Cumpără cursul acum 94 Euro​

relaxezi, unicitatea
DESPRE Ramona Matschnigg

„Sunt fondatoarea metodei Guiman, pe care o practic și o dau mai departe. Sunt expertă pentru starea de prezență și atitudine, trainer pentru vocea corpului.

La vârsta de 4 ani, am început să iau lecții de balet. În această muncă intensă cu corpul meu, am învățat un lucru prețios: disciplina. Dar am pierdut ceva esențial: să fiu în contact cu corpul meu, să-i simt vitalitatea și să am încredere în el.

La vârsta de 16 ani, am venit în Austria și, pe lângă activitatea mea profesională, mi-am propus să-mi găsesc propria conștientizare a corpului.

Aceasta căutare m-a condus la diferite școli și metode de dezvoltare personală și de vindecare. Mi-am dorit o metodă în care să-mi regăsesc resursele pierdute pe scenă, făcând balet.

Mă refer la un mod structurat de a învăța cu corpul, dar fără efort.

Am găsit pentru prima dată acces la acest lucru în 2002, când am absolvit școala de formare în percepție extrasenzorială. Aceasta a fost urmată de o perioadă intensă de formare în kinesiologie și, în 2008, formarea ca practician în conformitate cu metoda Grinberg®.

În 2009 am deschis propriul meu cabinet de dezvoltare personală, în Graz.

În timp, am constatat că doar prin combinarea abordării individuale și alte metode ai un efect holistic asupra organismului. Pentru a obține rezultate și mai bune, mi-am dezvoltat propria metodă – Metoda Guiman. Nu numai baza acestor cursuri de formare, experiența meseriei mele și dezvoltarea propriei metode mă fac ceea ce sunt. Mai mult, cred în dorința mea aprigă de a învăța, a experimenta și cerceta.

Pasiunea mea de a deveni excelentă este standardul meseriei mele.

De aceea am dezvoltat metoda Guiman, să ajut alți oameni prin prisma propriei experiențe. 

Asta îi învăț și pe clienții mei, prin excelența noastră molipsim și alți oameni să devina mai buni, iar Pământul, un loc mai frumos.

Dacă iei exemplul meu – prin pregătirea mea și toate procesele vieții prin care am trecut am devenit femeia care sunt acum. O femeie care se bucură din plin de viață, își iubește meseria și oamenii care o înconjoară.

Crezi și tu în aspirația ființei umane de a progresa mereu în viață?

Te susțin în întărirea sentimentului de viață, a emoțiilor și a percepției tale. Îți reamintesc de potențialul tău, pe baza inteligenței emoționale. 

Te învăț să-ți asculți vocea corpului tău. Asta e busola vieții tale fără stres. 

Acceptă provocarea, înscrie-te mai jos la Curs.  

Ce BENEFICII obții dacă te înscrii la curs

Iată cele mai importante beneficii pe care le ai dacă decizi să intri în curs pentru a învăța să te relaxezi:

Sunt rezultate concrete, pe care poți sa le atingi cu ajutorul cursului.

 

Ce vei învăța, pas cu pas, pentru a ajunge la rezultatul individual dorit

UN OM RELAXAT ESTE ATRĂGĂTOR, AUTENTIC ȘI ARE SUCCES

Senzațiile în corp

Cum citim corect reacțiile corpului, într-o situație de stres?

Structura corpului în 4 calupuri și abilitățile respective

Ce sunt emoțiile?

Cum sunt clasificate emoțiile?

Cum pot fi corect identificate emoțiile la noi și la celelalte persoane?

Care sunt emoțiile care ne blochează?

                     O voință de fier

                     Cum ne influențează emoțiile viața?

                      Abilitatea de a influența activ fiecare situație

Tipare vechi de comportament

Cum gestionăm emoțiile noi pentru a obține mai mult succes?

Modulul 5

Atitudine autentică

Cum folosim inteligența emoțională ca instrument în relațiile personale și profesionale?

                    Care sunt componentele inteligenței emoționale?

Cum devenim mai empatici și persuasivi?

Cum utilizăm emoțiile pentru a ne simți mai fericiți și împliniți?

Vocea corpului

Cum schimbăm emoțiile pentru sănătatea mentală și fizică?

Prin ce modalități putem evalua emoțiile altor oameni?

Cum îți trăiești propria identitate

Descoperi starea de prezență

BONUS

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, îți voi mai oferi și o serie de bonusuri valoroase pentru acest proiect
relaxezi
Descoperi Metoda Guiman

Dacă participi la acest curs și descoperi beneficiul Metodei Guiman, descoperi inteligența corpului, poți să te specializezi mai departe. Pe 20 octombrie 2020 am deschis școala de relaxare în română.
Ofer cursuri online live și cursuri în Austria.
Vino alături de mine și ai posibilitatea să fii printre primii în România care practică această metodă simplă și inovativă, devenind Trainer după Metoda Guiman.

Dezvoltarea personală continuă

Urmărește-mă pe Facebook, pe pagina „Ramona Matschnigg - Asculta vocea corpului” sau pe Instagram, pe contul „metodaguiman.ro”, unde îți ofer în continuare materiale valoroase, care te ajută să te relaxezi.

Ce pierzi dacă nu te înscrii la curs?

Cu cât amâni mai mult decizia, cu atât prelungești timpul în care corpul suferă și bucuria de viață scade.

 • Modalități prin care poți să descoperi o atitudine autentică, fără efort inutil.
 • Vei rămâne convinsă că viața este o repetiție.
 • Vei avea impresia că nu ești în conexiune cu viața ta, cu corpul tău, cu oamenii din jur.
 • O nouă perspectivă asupra corpului și încrederea în inteligența și abilitatea de relaxare a acestuia.
 • Oportunitatea de dezvoltare personală.
 • Și, în final, nu îți vei pierde tiparul vechi de comportament, care este dușmanul numărul 1 al relaxării
relaxezi

Testimoniale

Hai să recapitulăm ce anume primești


Cumpără cursul acum
94 Euro

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi, o să te ajut cu mare plăcere.

Incredere de sine, ritual