Descoperă și activează
Esența Ta Feminină

Curs Online de Explorare și Împuternicire

Înscrie-te acum în curs și fii martora transformării tale cu doar 5 minute de antrenament zilnic, timp de 7 zile consecutive.

curs online de feminitate

Descătușează fiecare aspect al feminității tale

Bine ai venit! Ești pregătită să începi o călătorie profundă și transformătoare către descoperirea și împuternicirea feminității tale autentice? Cursul online „Descoperă Esența Ta Feminină” te va ghida pas cu pas prin această călătorie fascinantă și te va ajuta să-ți găsești fiecare aspect/arhetip  în parte, puterea și autenticitatea într-o lume care adesea ne îndeamnă să uităm de aceste aspecte esențiale ale feminității noastre.

Descoperă Frumusețea și Puterea Feminității! 🌸

Feminitatea este mult mai mult decât un simplu concept – este esența care ne definește ca femei. Este o forță interioară ce strălucește în fiecare gest, fiecare cuvânt și fiecare zâmbet al nostru.

Ce înseamnă feminitatea pentru tine? 

Pentru unii, feminitatea înseamnă grație și delicatețe, iar pentru alții reprezintă puterea și înțelepciunea interioară. Indiferent de interpretarea ta, feminitatea este o călătorie a autodescoperirii și a împlinirii personale.

Fiecare femeie împărtășește ceva fundamental: CORPUL ei. Să ne unim și să trezim această conștientizare împreună, descoperind fiecare arhetip în interiorul nostru, astfel încât să avem acces în fiecare situație.

Descopera si activează puterea ta feminină

Ce vei învăța?

 • Descoperă cele 7 aspecte ale feminității și înțelege cum să le integrezi în viața ta de zi cu zi.
 • Explorează puterea feminină și înțelege cum să îți folosești intuiția și sensibilitatea pentru a lua decizii înțelepte.
 • Învăță cum să îți exprimi feminitatea în mod autentic și să îți împlinești potențialul în orice situație.
 • Împuternicește-te să explorezi și să îți onorezi frumusețea interioară și exterioară în moduri noi și inovatoare.
 • Obține acces la exerciții practice, întrebări de reflecție și resurse utile pentru a-ți ghida călătoria de descoperire și împuternicire feminină.

Fii autentică, fii puternică, fii feminină!

Vei afla:

 • Cum să te catapultezi rapid înapoi aici și acum cu imaginea ta de putere interioară și cu postura arhetipului dorit prin respirație și conștientizare.
 • Cum să dobândești o bucurie de a trăi de durată prin varietatea de mișcare și vitalitate nou descoperită.
 • Cum se desfășoară forța ta elementară din interiorul tău, prin metoda GUIMAN

Te invit să „muncim” pe o structură clară și testată!

Asta înseamnă să fii implicată activ  5 minute pe zi. Te invit la 7 module online, care conțin puțină teorie,  exerciții practice, întrebări de reflecție și resurse utile pentru a-ți ghida călătoria de descoperire și împuternicire feminină.

La fiecare modul vei primi un exercițiu concret pe care tu invit să-l faci, asfel încât îți trezești propria ta energie feminină!

Toată această experiență o vom face sub forma de joc. Am conceput o călătorie care te va ține captivată 7 zile.

Totul ca să reușești să ajungi la finalul cursului  acestuia să înțelegi importanța arhetipurilor și calitatea acestora.

Exercițiile pe care le-am pregătit pentru tine poți să le faci de fiecare dată când simți că dorești să activez esența ta feminină.

Curs online

Înscrierile sunt posibile doar pe această pagină la acest preț.

Înscriere integrală

 doar 50 EURO

Această ofertă este disponibilă doar pe această pagină.. Ulterior prețul acestuia va crește. Ce BENEFICII obții de pe urma programului

Iată cele mai importante beneficii pe care le ai daca decizi să intri in program

Sunt rezultate concrete pe care poti sa le atingi cu ajutorul programului

curs online de feminitate

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului

Ce pierzi dacă nu te înscrii la curs

Dacă nu te înscrii la cursul „Descoperă și activează Esența Ta Feminină” și nu participi la antrenamentul zilnic de 5 minute timp de 7 zile consecutive, este posibil să ratezi următoarele oportunități și beneficii.

 1. Lipsa Dezvoltării Personale: Fără implicare activă în curs și în practicile propuse, poți pierde șansa de a te dezvolta și de a-ți îmbunătăți feminitatea, stima de sine și încrederea în sine.

 2. Absența Conștientizării și Autodescoperirii: Prin neparticiparea la curs, riști să nu-ți dai seama de resursele și potențialul tău interior și să ratezi oportunitatea de a te conecta cu esența ta feminină în mod profund și autentic.

 3. Întârzierea Transformării Personale: Fără a lua măsuri concrete pentru a-ți explora și împuternici feminitatea, este posibil să întârzii sau să ratezi posibilitatea de a experimenta transformări pozitive în viața ta personală și profesională.

 4. Limitarea Oportunităților: Neparticiparea la curs și la antrenamentul zilnic ar putea să-ți limiteze perspectiva și să îți restricționeze accesul la noi oportunități și experiențe de creștere și dezvoltare personală.

 5. Pierderea Suportului și Motivației: Prin renunțarea la curs, riști să pierzi suportul și încurajarea  mea, nu vei avea acces la exercițiile propuse de mine, ceea ce poate afecta nivelul tău de motivație și de angajament în călătoria ta de transformare personală.

Despre Ramona Matschnigg​

Cele 7 arhetipuri ale feminității complete

Știu că, în calitate de femeie, te confrunți zilnic cu provocări unice, jonglând între responsabilitățile profesionale și cele personale. Este o luptă constantă pentru a menține echilibrul și pentru a-ți găsi locul în lumea aceasta adesea solicitantă.

Imaginază-ți o femeie care, nu demult, privea viața cu o doză de scepticism și reținere, care nu știa să intre în contact cu regina din ea… Acea femeie eram eu. Eram prinsă într-un cerc vicios de îndoieli și neliniști, simțindu-mă de multe ori copleșită de circumstanțe.

Dar acum, stau în fața ta transformată – o femeie care trăiește fiecare moment cu pasiune, care își iubește meseria și care a învățat să prețuiască fiecare persoană care o intersectează. Acestă transformare profundă a fost posibilă datorită metodei GUIMAN, un sistem holist de dezvoltare personală creat special pentru femeile empatice și orientate spre soluții.

Eu sunt Ramona, expertă în dezvoltarea personală și fondatoarea metodei GUIMAN. Din 2008, am avut privilegiul să ajut peste 4000 de femei să își descopere potențialul, să își construiască un plan clar de acțiune și să își transforme viețile în direcția dorită. Metoda Guiman nu este doar un set de pași sau tehnici. Este o călătorie a sufletului, un proces profund și autentic prin care femeile pot învăța să se asculate cu adevărat, să-și onoreze corpul și să-și îndrepte atenția spre ceea ce-și doresc cu adevărat în viață.

Participând la acest program, vei avea acces la o gamă  de instrumente simple și practici menite să te ajute să te conectezi cu toate aspectele esențiale ale feminității tale. Vei învăța cum să-ți recunoști și valorifici calitățile, cum să-ți gestionezi eficient resursele interioare și cum să-ți ghidezi viața într-o direcție alinată cu autenticitatea și pasiunea ta interioară.

Acum, sunt aici pentru tine, nu doar ca un ghid, ci ca un exemplu viu al puterii transformării personale și al găsirii echilibrului. Cu metoda GUIMAN, vei descoperi că fiecare dintre noi merită să trăiască din plin și să exploreze toate aspectele feminității, iar acest lucru devine posibil atunci când te angajezi în acest proces de dezvoltare personală profundă.

Ești curioasă? Activează acum esența ta  și împuternicește-ți feminitatea începând chiar astăzi!

Hai să recapitulam ce anume primești

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului

Înscriere integrală

 50 EURO

Această ofertă este disponibilă doar pe această pagină. Ulterior prețul acestuia va crește. 

Contact

Dacä ai întrebäri sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi, o să te ajut cu mare plăcere.