Descoperă-ți Adevărata Dorință: Ghid Practic pentru a-ți Găsi Calea

Dicționarul propriului corp – Învață cum să descifrezi reacția corpului la stres! Mini Curs gratuit

Ritualul online al celor 13 dorințe este o metodă prin care poți obține claritate cu privire la dorințele tale și poți câștiga încredere că atingi obiectivul pe care îl alegi.  Sunt aici pentru a te ghida prin acest proces și sunt pregătită să începem chiar acum! 

Ai uitat să visezi cu ochii deschiși, să ai o viziune clară, să-ți dorești ceva cu adevărat?  Câteodată, dintr-o pură obișnuință, iar alteori deoarece îți dorești să eviți poate un posibil eșec. Această încercare de a controla viitorul  nu este practicabilă pentru femeia modernă, care are obiective clare și care, de două ori pe an, își evaluează țelurile.

Acest ritual pe care l-am pregătit este un act de creativitate, o alternativă binefăcătoare pe care poți să o reiei oricând, fie că îți dorești să începi să aplici ritualul chiar acum, ori alegi o dată semnificativă pentru tine, cum ar fi ziua ta de naștere, de exemplu.

Urmând acest ritual vei fi răsplătită cu bucurie, vei descoperi ce vrei cu adevărat și vei străluci la propria ta valoare.

Incredere de sine, ritual

Dă-i un SHARE pe:

ritual

Descoperi abilitatea de a dori cu adevărat, folosind ritualul celor 13 dorințe

Te invit într-o călătorie de descoperire interioară, în care te bazezi pe inteligența emoțională a corpului tău. Ritualul pe care ți-l propun acum te ajută să-ți redobândești focusul, să îți întărești abilitatea de a dori cu adevărat ceva și de a alege dorințele cele mai însemnate ale tale.

Tot ce ai nevoie este… dorința ta de autocunoaștere și câteva minute pe zi, timp de 15 zile la rând. Mă bucur să te îndrum în acest proces.

Descoperă puterea interioară și atinge succesul dorit cu metoda Guiman!

 

Ce îți propun eu este metoda mea, care a ajutat 4156 oameni până acum

Ce este Metoda Guiman?

În călătoria noastră spre transformare și împlinire personală, există un secret prețios: magia corpului și puterea gândirii. Așadar, te invit să îți deschizi sufletul către această minunată descoperire!

Metoda Guiman este rezultatul unei pregătiri și experiențe de viață care m-au transformat în femeia puternică și împlinită pe care o vezi astăzi.  Prin intermediul acestei metode, am învățat să simt și să transform emoțiile și senzațiile din corp, să depășesc concluziile copilăriei și să mă conectez cu autenticitatea și succesul pe care îl merit. Fiecare dintre noi are capacitatea de a-și regăsi identitatea și de a adopta o atitudine autentică în calea spre succesul dorit.  Cred cu tărie că toți oamenii pot obține liniște interioară și putere pentru a-și transforma visurile în realitate.

Și de ce metoda se numește Guiman? Simplu, acesta este numele meu de fată. A fost o alegere firească, întrucât este mult mai ușor de pronunțat și de amintit decât numele pe care îl port cu mândrie din martie 2017, după căsătorie. A fost dorința mea arzătoare de a împărtăși această metodă cu oamenii din jurul meu, pentru a-i ajuta să-și descopere puterea interioară și să atingă succesul dorit.

Deci, lasă-te purtată de valul magic al metodei Guiman și descoperă cea mai bună versiune a ta.  Îndrăznește să te conectezi cu autenticitatea și să-ți împlinești visurile. Succesul este la îndemâna ta!

Mă înscriu la curs

47.00 Euro

relaxezi, unicitatea
DESPRE Ramona Matschnigg
Fondatoarea metodei Guiman, expertă pentru starea de prezență și atitudine, trainer pentru vocea corpului

Bună, eu sunt Ramona Matschnigg, născută în 1974 în Brașov.

La vârsta de doar 4 ani, am început să iau lecții de balet, iar în această călătorie fascinantă alături de corpul meu, am învățat o lecție valoroasă: disciplina. Cu toate acestea, în procesul intens de perfecționare a tehnicilor, am realizat că lipsea ceva esențial: conexiunea autentică cu corpul meu, acea capacitate de a simți vitalitatea și de a avea încredere în el. Așa că, dorința mea nu doar a devenit realitate, ci și misiunea mea de viață.

În 2009, am decis să-mi deschid propriul cabinet de dezvoltare personală, unde mă dedic susținerii clienților mei în procesul lor de redescoperire și reconectare cu propriul corp, pentru a trăi o viață autentică și împlinită. În prezent, trăiesc și lucrez în Graz, dar ofer servicii online pentru clienții mei din întreaga lume.

Așadar, îți ofer experiența mea vastă în dezvoltarea personală, pentru a te ghida către redescoperirea ta și reconectarea cu propria ta ființă. Împreună, vom explora calea către autenticitate și împlinire.

Lasă-mă să fiu ghidul tău în această călătorie magică a redescoperirii tale și să-ți ofer suportul de care ai nevoie pentru a trăi o viață autentică și împlinită.

Ce BENEFICII obții dacă te înscrii la ritual

Iată cele mai importante beneficii pe care le ai dacă decizi să faci ritualul.

Dacă decizi să participi la acest ritual, vei obține o serie de beneficii valoroase, care vor avea un impact semnificativ asupra vieții tale. Iată câteva dintre cele mai importante avantaje pe care le poți câștiga prin acest curs: 

Sunt rezultate concrete, pe care poți sa le atingi cu ajutorul cursului.

 

Vei învăța cum să te concentrezi asupra obiectivelor tale și să te aliniezi cu fluxul natural al vieții, aducând armonie și echilibru în tot ceea ce faci.

Prin intermediul acestui ritual, vei avea ocazia să te descoperi mai bine, să înțelegi nevoile și dorințele tale interioare și să-ți explorezi potențialul ascuns.

Vei intra într-o conexiune profundă cu propria ta ființă, învățând să-ți asculți intuiția și să-ți urmezi dorințele autentice. Această conexiune te va ghida către împlinire și fericire autentică.

Vei fi inițiat în fundamentele acestei metode. Vei învăța tehnici și strategii eficiente pentru a-ți atinge obiectivele și a-ți transforma viața într-un mod pozitiv.

ei descoperi cum să folosești inteligența emoțională ca un instrument puternic în viața ta, obținând succes în relații, carieră și în orice alt domeniu important pentru tine.

Așadar, înscrierea la acest ritual îți oferă oportunitatea de a experimenta schimbări profunde și de a obține rezultate concrete în viața ta. Lasă-te purtat de această călătorie magică și descoperă potențialul tău nelimitat!

ritual

🎁 BONUS

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, îți voi mai oferi și o serie de bonusuri valoroase pentru acest proiect
relaxezi
Descoperi Metoda Guiman

Participând la acest curs, vei descoperi beneficiile remarcabile pe care le oferă Metoda Guiman. Vei învăța să-ți conectezi mintea și corpul într-un mod profund și să descoperi potențialul uimitor al propriului tău corp. Pe 20 octombrie 2020 am deschis școala de relaxare în limba română.
 Vei explora tehnici și strategii inovatoare care îți vor permite să te specializezi în continuare și să devii un expert în acest domeniu fascinant. Indiferent de locația ta, poți alege să participi online sau live în Austria. Vino alături de mine și ai posibilitatea să fii printre primii în România care practică această metodă simplă și inovativă, devenind Trainer după Metoda Guiman. Începe călătoria ta către succes și împlinire alături de mine. Sunt aici să-ți fiu alături în fiecare pas al drumului tău!

Dezvoltarea personală continuă

Te invit să mă urmărești pe pagina mea de Facebook, „Ramona Matschnigg - Ascultă Vocea Corpului”, și pe contul meu de Instagram, „metodaguiman.ro”, unde vei găsi în mod constant materiale valoroase ce te vor ajuta să te relaxezi și să te dezvolți personal. Pe aceste canale, îți ofer resurse inspiraționale și instrumente practice, create special pentru a-ți sprijini călătoria de autocunoaștere și evoluție. Vei găsi sfaturi și tehnici despre cum să-ți asculți corpul, să îți gestionezi stresul și să obții o stare de relaxare profundă. Prin urmărirea paginii mele de Facebook și a contului meu de Instagram, vei face parte dintr-o comunitate de oameni care aspiră la dezvoltare personală și la o viață mai conștientă și mai autentică. Deci, hai să continuăm această călătorie de dezvoltare personală împreună! Urmărește-mă și vei primi în mod constant materiale valoroase ce te vor ajuta să te relaxezi și să te descoperi pe tine însuți într-un mod mai profund.

Testimoniale

Hai să recapitulăm ce anume primești

Cumpără cursul acum

47.00 Euro

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi, o să te ajut cu mare plăcere.

Incredere de sine, ritual