Mai multă energie pentru a-ți descoperi unicitatea

O examinare profundă a sinelui pentru a-ți descoperi unicitatea Te ajut să îți redescoperi potențialul și să-ți trăiești tiparul tău de viață unic, manifestându-ți mai intens unicitatea

PROGRAM ONLINE DE 9 SĂPTĂMÂNI

Acum la 790 €

unicitatea

Iubește ceea ce ești, deoarece ești unică.

Îți dai voie să fii unică și să îți manifești unicitatea?

Fiecare om este unic în esența lui. Tu cunoști ceea ce-ți determină personalitatea? Ce este acel „ceva” care îți alcătuiește identitatea? Să fie oare empatia ta, deschiderea la nou, ești o bună ascultătoare sau atitudinea ta atinge inimi… Ce te face diferită? 

Dacă nu poți să răspunzi imediat la această întrebare, înseamnă că un tipar comportamental s-a strecurat și ți-a îngropat abilitatea de a fi unică. Un tipar comportamental este o reacție automată care se instalează de fiecare dată când simți ceva neplăcut, ce dorești să eviți. Tiparul comportamental poate fi și preluat din mediul în care ai crescut, de exemplu.

Unii oameni încearcă să evite frica și durerea, dar ele sunt aspecte care aparțin de viață. Copii fiind, învățăm prin puterea exemplului. Dacă, de exemplu, un anumit adult din copilăria ta nu a reușit să gestioneze o situație de acest gen și s-a format un anumit tipar comportamental, tu, copil fiind, ai preluat acest tipar de la adult.

Tiparul comportamental îți dă o siguranță aparentă, dar în același timp îți răpește energia.

Dacă dorești să nu se mai întâmple asta, haide să pornim într-o călătorie de descoperire, cu și prin corpul tău, cu scopul de a a-ți descoperi unicitatea.

unicitatea, încredere
unicitatea, sentimentul de viață

Te invit într-o călătorie experiențială, la o confruntare blândă cu tine însăți. Eu te susțin cu fermitate.

Vorbim aici despre un Program de 9 săptămâni, timp în care poți să-ți descoperi tiparul de comportament dăunător. Împreună vom debloca puterea ta interioară, ca să ajungi din nou la potențialul tău enorm și la unicitatea ta. Când trăiești conform potențialului tău nu mai este nimic greu, ci totul devine o plăcere. Granițele limitative dispar, simți din nou mai multă energie și te bucuri conștient de AICI ȘI ACUM.

Urmărești materialele din platformă, sunt 36 de lecții. Lucrezi la fiecare în parte, ghidată de mine, și înveți să-ți asculți vocea corpului, te descătușezi de automatisme învechite, care cândva ți-au dat siguranță. Pas cu pas, faci pace cu trecutul, astfel încât ființa ta se „arată” din nou, unicitatea ta se manifestă și personalitatea ta înflorește.

Ne întâlnim LIVE Online în întâlnirile de suport, în fiecare miercuri, de la ora 11:00, timp de 9 săptămâni, cât durează programul. Îmi poți adresa întrebările pe care le ai din Călătorie, poți să împărtășești cu grupul rezultatele și piedicile pe care le-ai întâmpinat, astfel încât, după cele 9 săptămâni, să te asiguri că ai „vindecat” tot ce te ținea pe loc până acum, pentru a trăi o viață împlinită.

Îți promit o călătorie senzațională, după metoda creată de mine.

Această metodă îți aduce foarte multe beneficii,

DAR ÎȚI TREBUIE O DORINȚĂ APRIGĂ DE AUTOCUNOAȘTERE!

Acest curs este dedicat tuturor oamenilor care doresc să înțeleagă acest
concept, să-și ridice coeficientul de inteligență emoțională și să îl
folosească pentru îmbunătățirea relației cu sine și cu cei din jur.

 

Acest curs este un program de dezvoltare personală, care își propune să
ajute cursanții să își înțeleagă propriile emoții, să gestioneze cu succes
tipare comportamentale dăunătoare și…

Să strălucești la propria ta valoare.

Vei dezvolta o strategie în care înveți cum să generezi o stare mentală care să-ți permită să faci față, să învingi și să treci peste dificultățile vieții.

Vei învăța să trăiești prin intermediul viziunii și scopului pe care l-ai ales, în loc să reacționezi la împrejurări, întâmplări și la cei din jur. 

 

Este un proces de orientare spre ceea ce-ți dorești, având la bază inteligența corpului, puterea gândirii, fără concluziile luate în copilărie, abilitatea de a simți și transforma emoțiile și senzațiile din corp și încrederea că orice ființă umană reușește să-și regăsească identitatea și să ia atitudinea autentică ce o conduce cu liniște interioară și putere spre succesul dorit.

unicitatea

Ce îți propun eu este metoda mea, care a ajutat 4156 oameni până acum

În fiecare a 2-a zi primești un mic exercițiu de respirație, mișcare sau atenție spre corpul tău, astfel poți să-ți îndrepți din nou focusul cu încredere spre a conștientiza unicitatea ta.

Te invit într-o călătorie de 9 săptămâni alături de mine, în care înveți să-ți trăiești cu adevărat unicitatea și personalitatea, bazându-te pe inteligența corpului tău. Îți descoperi conexiunea cu tine, cu viața ta și oamenii din jurul tău.

 • Lucrând împreună, descoperi magia corpului uman și beneficiile relaxării.
 • Te invit să muncim pe o structură clară și testată!
 • Asta înseamnă să fii dispusă să-ți îndrepți atenția între 10 minute și 20 de minute spre introspectie. În fiecare zi! Tu hotărăști.
 • Primești 36 lecții
 • În fiecare lecție vei primi misiuni concrete, pe care tu va fi nevoie să le execuți.
 • Exerciții de mișcare, respirație și în scris. 
 • Toată această experiență o vom face sub formă de joc. O experiență pe care o faci cu întreaga ta ființă.
 • Am conceput o călătorie care te va ține captivată cele 72 de zile.
 • Este numai începutul unei vieți împlinite, fără un stres inutil.

 

 

relaxezi, unicitatea
DESPRE Ramona Matschnigg

„Sunt fondatoarea metodei Guiman, pe care o practic și o dau mai departe. Sunt expertă pentru starea de prezență și atitudine, trainer pentru vocea corpului.

La vârsta de 4 ani, am început să iau lecții de balet. În această muncă intensă cu corpul meu, am învățat un lucru prețios: disciplina. Dar am pierdut ceva esențial: să fiu în contact cu corpul meu, să-i simt vitalitatea și să am încredere în el.

La vârsta de 16 ani, am venit în Austria și, pe lângă activitatea mea profesională, mi-am propus să-mi găsesc propria conștientizare a corpului.

Aceasta căutare m-a condus la diferite școli și metode de dezvoltare personală și de vindecare. Mi-am dorit o metodă în care să-mi regăsesc resursele pierdute pe scenă, făcând balet.

Mă refer la un mod structurat de a învăța cu corpul, dar fără efort.

Am găsit pentru prima dată acces la acest lucru în 2002, când am absolvit școala de formare în percepție extrasenzorială. Aceasta a fost urmată de o perioadă intensă de formare în kinesiologie și, în 2008, formarea ca practician în conformitate cu metoda Grinberg®.

În 2009 am deschis propriul meu cabinet de dezvoltare personală, în Graz.

În timp, am constatat că doar prin combinarea abordării individuale și alte metode ai un efect holistic asupra organismului. Pentru a obține rezultate și mai bune, mi-am dezvoltat propria metodă – Metoda Guiman. Nu numai baza acestor cursuri de formare, experiența meseriei mele și dezvoltarea propriei metode mă fac ceea ce sunt. Mai mult, cred în dorința mea aprigă de a învăța, a experimenta și cerceta.

Pasiunea mea de a deveni excelentă este standardul meseriei mele.

Asta îi învăț și pe clienții mei, prin excelența noastră molipsim și alți oameni să devina mai buni, iar Pământul, un loc mai frumos.

Dacă iei exemplul meu – prin pregătirea mea și toate procesele vieții prin care am trecut am devenit femeia care sunt acum. O femeie care se bucură din plin de viață, își iubește meseria și oamenii care o înconjoară.

Crezi și tu în aspirația ființei umane de a progresa mereu în viață?

Te susțin în întărirea sentimentului de viață, a emoțiilor și a percepției tale. Îți reamintesc de potențialul tău, pe baza inteligenței emoționale. 

Te învăț să-ți asculți vocea corpului tău. Asta e busola vieții tale fără stres. 

Acceptă provocarea, înscrie-te mai jos la Curs.  

 

Ce BENEFICII obții dacă te înscrii la curs?
Iată cele mai importante beneficii pe care le ai dacă decizi să intri în curs:

Sunt rezultate concrete, pe care poți sa le atingi cu ajutorul cursului.

 

unicitatea

Ce vei învăța, pas cu pas, pentru a ajunge la rezultatul individual dorit

UN OM RELAXAT ESTE ATRĂGĂTOR, AUTENTIC ȘI ARE SUCCES

Senzațiile în corp

Cum citim corect reacțiile corpului, într-o situație de stres?

Structura corpului în 4 calupuri și abilitățile respective

 

Ce sunt emoțiile?

Cum sunt clasificate emoțiile?

Cum pot fi corect identificate emoțiile la noi și la celelalte persoane?

Care sunt emoțiile care ne blochează?

 

O voință de fier

Cum ne influențează emoțiile viața?

Abilitatea de a influența activ fiecare situație

 

 

Tipare vechi de comportament

Cum gestionăm emoțiile noi pentru a obține mai mult succes?

 

 

Atitudine autentică

Cum folosim inteligența emoțională ca instrument în relațiile personale și profesionale?

Care sunt componentele inteligenței emoționale?

Cum devenim mai empatici și persuasivi?

Cum utilizăm emoțiile pentru a ne simți mai fericiți și împliniți?

 

Vocea corpului

Cum schimbăm emoțiile pentru sănătatea mentală și fizică?

Prin ce modalități putem evalua emoțiile altor oameni?

Cum îți trăiești propria identitate

Descoperi starea de prezență

BONUS!

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, îți voi mai oferi și o serie de bonusuri valoroase pentru acest proiect
relaxezi
Descoperi Metoda Guiman

Dacă participi la acest curs și descoperi beneficiul Metodei Guiman, descoperi inteligența corpului, poți să te specializezi mai departe. Pe 20 octombrie 2020 am deschis școala de relaxare în română.
 Ofer programe online live și cursuri în Austria.
Vino alături de mine și ai posibilitatea să fii printre primii în România care practică această metodă simplă și inovativă, devenind Trainer după Metoda Guiman.

Dezvoltarea personală continuă

Urmărește-mă pe Facebook, pe pagina „Ramona Matschnigg - Asculta vocea corpului” sau pe Instagram, pe contul „metodaguiman.ro”, unde îți ofer în continuare materiale valoroase.

Ce pierzi dacă nu te înscrii la curs?

Cu cât amâni mai mult decizia, cu atât prelungești timpul în care corpul suferă și bucuria de viață scade.

 • Modalități prin care poți să descoperi o atitudine autentică, fără efort inutil.
 • Vei rămâne convinsă că viața este o repetiție.
 • Vei avea impresia că nu ești în conexiune cu viața ta, cu corpul tău, cu oamenii din jur.
 • O nouă perspectivă asupra corpului și încrederea în inteligența și abilitatea de relaxare a acestuia.
 • Oportunitatea de dezvoltare personală.
 • Și, în final, nu îți vei pierde tiparul vechi de comportament, cel care-ți răpește energia și îți umbrește unicitatea.
relaxezi, unicitatea

Testimoniale

Hai să recapitulăm ce anume primești

Cumpără cursul acum
790 €

Nu ești încă hotărâtă dacă acest curs este potrivit pentru tine?

Haide să ne vedem pe ZOOM, într-un call gratuit de 30 de minute, în cadrul căruia vom descoperi care este dorința ta de autocunoaștere, astfel încât să decizi dacă acest curs este ceea ce ai nevoie acum.

Înscrie-te la call-ul gratuit apăsând butonul de mai jos!

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi, o să te ajut cu mare plăcere.

unicitatea, încredere