Sentimentul de viață deschis spre posibilități 

Sentimentul de viață deschis spre posibilități 

Am vorbit despre optimism și despre pesimism ca sentiment de viață, dar după cum îți spuneam, există și o a treia categorie, și anume, sentimentul de viață deschis spre posibilități.

Acest sentiment este atribuit oamenilor care sunt pasionați de autocunoaștere și care și-au dezvoltat abilitatea de prezență. Sunt acei oameni care trăiesc acum și aici și sunt curioși să simtă emoția prezentului. Această abilitate nu se naște peste noapte! De fapt, ne-am născut cu ea, dar prin experiențele făcute am îngropat-o adânc în sufletul nostru. Este nevoie de antrenament zilnic s-o redescoperim.

Abilitatea de a trăi acum și aici este un act de voință și îți aduce deschidere spre posibilități

Copil fiind, această abilitate era încă intactă, fascinația prezentului aducea voință de la sine. Să ne jucăm, să ascultăm poveștile bunicului, să experimentăm în bucătărie cu mama o rețetă delicioasă de cozonac cu nucă, pe care după aceea o savuram împreună cu tata sau să croșetăm cu bunica primul fular dintr-o lână moale și pufoasă.

Pe baza acestor experiențe din trecut se formează sentimentul de viață, care este compus din ceea ce ai simțit + ceea ce ai gândit la momentul respectiv.

Iar ceea ce ai gândit atunci este concluzia ta, care de multe ori devine o convingere bine adăpostită în subconștientul tău. De aceea nu este întotdeauna ușor să-ți schimbi mindset-ul, dar nu imposibil.

Conștientizarea convingerii vechi 

Când am reușit să-mi „vindec” optimismul exagerat din trecut a fost un moment de cotitură pentru mine. Sentimentul de viață deschis spre posibilități s-a instalat și am realizat că am ratat foarte multe oportunități pe care viața le avea pregătite pentru mine. Mi-am conștientizat superficialitățile care mă împiedicau de multe ori să intru în adâncime. Mă preocupam numai la suprafață și simțeam nemulțumire și plictiseala prezentului.

Mult timp am petrecut „răscolind” numai puțin printre convingerile mele, analizându-mi mindset-ul fără să se întâmple nicio schimbare… Dintr-odată, am pierdut optimismul, dar am căzut în capcana pesimismului. Îmi făceam foarte multe griji, multe dintre ele fiind numai în imaginația mea, lucruri „închipuite” despre viitor.

Jonglam mental între trecut și viitor, iar corpul meu se afla singur în prezent. 

Care este mecanismul tău? Privești cu pesimism trecutul, cu optimism viitorul sau ești deschisă tuturor oportunităților?

Când și tu ți-ai schimbat o convingere veche și ți-ai dezghețat sentimentul de viață

deschis spre posibilități, poți să rostești și să simți: „Viața mea este frumoasă”…

…și nu numai atât

  • Descoperi magia focusului combinat cu fluxul natural al vieții, înveți să prețuiești ce ai. 
  • Te înțelegi mai bine
  • Intri în conexiune cu corpul tău, simți acceptare și blândețe în situații intensive care necesită prezență maximă
  • Vei afla că interiorul tău se oglindește în exterior 
  • Reușești să-ți folosești inteligența emoțională pentru a obține mai mult succes în viața personală și profesională
  • Îți dai voie să ai o viziune

Dacă ești deschisă spre posibilități care îți întăresc sentimentul de viață, am un cadou pentru tine. 

Pe 21 Decembrie poți să parcurgi, ghidată de mine, un Ritual pentru a afla ce vrei cu adevărat 

Este un Ritual online al celor 13 dorințe, care te ajută să-ți găsești claritatea și să ai încredere în obiectivul ales. Un Ritual online pe care poți să-l faci confortabil din propria casă.

Da click mai jos pentru a citi mai multe detalii.

https://academiaguiman.ro/stage1/ritual-pentru-a-afla-ce-vrei-cu-adevarat/

Dacă te hotărăști până pe data de 21 Noiembrie, primești o reducere. Îți ofer această reducere cu bucurie, este un mic cadou pentru tine și, în același timp, poate să fie și cadoul tău pentru tine.

Dacă îți dorești să te înscrii la ritualul online la prețul de 38 Euro, scrie-mi și vei primi un link de unde poți cumpăra cursul la prețul redus. 

Este o ediție specială, la care participă oameni la fel ca tine, pasionați de autocunoaștere.

Cu drag,

Ramona