Ziua de 8 Martie, un cadou de dezvoltare personlalā

Ziua de 8 Martie, un cadou de dezvoltare personlalā

Ziua de 8 Martie este una foarte specială pentru femei, deoarece ne oferă ocazia să sărbătorim realizările și contribuțiile femeilor din întreaga lume. Este o zi în care putem sărbători femeile care și-au depășit limitele și au luptat pentru drepturile lor, precum și femeile care continuă să facă asta în prezent.

Pentru femeile pasionate de dezvoltare personală, această zi poate fi un moment oportun de a reflecta asupra propriei călătorii de dezvoltare personală. Este un moment de a recunoaște progresele realizate și de a lua decizii cu privire la ceea ce dorești sā faci în viitor.

Iată câteva idei care să te ajute să sărbătorești  Ziua Internațională a Femeilor în stilul femeilor pasionate de dezvoltare personală:

1. Ziua de 8 Martie – Reflectează asupra progreselor făcute și recunoașteți succesele

Este important să-ți recunoști progresul și să sărbătorești  succesul. Ia-ți câteva momente pentru a reflecta asupra modului în care te-ai  dezvoltat personal în ultimul an sau de când ai început să urmezii această călătorie de dezvoltare personală. Scrie o listă cu toate realizările tale, indiferent de cât de mici sau mari sunt acestea. Este important să recunoaștem succesele noastre și să sărbătorim progresele făcute.

2. Stabilește-ți  obiective noi și inspiraționale

Ziua de 8 Martie poate fi, de asemenea, un moment bun pentru a-ți  stabili obiective noi și inspiraționale. Gândește-te  la ceea ce îți   dorești  sā realizezii în următorul an sau în următorii ani și scrieți-le. Fie că este vorba de îmbunătățirea relațiilor personale, dezvoltarea abilităților profesionale sau învățarea unui nou hobby, stabilește  obiective clare și specifice pentru a-ți  menține motivația.

3. Ziua de 8 Martie – Investește în dezvoltarea personală

Dacă nu ai început deja să te  dezvoltați personal, acum este momentul potrivit  pentru a începe. Investește în propriile abilități și cunoștințe prin participarea la cursuri online sau ședințe individuale de coaching,  lectura cărților de dezvoltare personală sau căutarea unui mentor care te poate ajuta și  ghida în călătoria de dezvoltare personală.

4. Invitație la dez-învățarea

O mare parte din munca mea se referă la „dez-învățarea culturii”.

Cu prilejul zilei internaționale a femeilor îți doresc sā dez-înveți…

– Vinovăția
– îndoială de sine
– convingeri
– concepte
– tabuuri
– și multe altele…

Deprindem toate acele aspecte ale culturii care nu ne iubesc propria noastră vitalitate, ci o împiedică, o ascund și o neagă.

Întregul proces de intrare în energia feminină este o mare renunțare la ceea ce am învățat să fim, să avem și să nu putem….

Acest fapt este deja clar pentru mulți dintre noi.

Ceea ce nu este adesea atât de clar, însă: Ce vine DUPĂ procesul de dez-învățare. 

Adesea ne așteptăm ca aici să apară „eul viu” – ceva asemănător cu mine însāmi astăzi, doar că plus mai multă energie și extaz. 

Acesta este un „scurtcircuit” pentru mintea noastră „ocrotitoare”.

Sub stratul de renunțare și de deprindere, noua imagine de sine NU se construiește.
Acolo NU este locul unde apare eul mai bun sau „personalitatea fericită”. 
În schimb, spațiul vieții mai mari pur și simplu se întâmplă acolo!

Atunci când dez-înveți tot ceea ce a trebuit să înveți….

… atunci NU apare imaginea de sine mai bună, ci MAI PUȚINĂ imagine de sine! Pentru că până și cea mai pozitivă imagine din lume este tot o imagine…. 

… și înseamnă o viață la distanță. 

A dez-învăța cultura, însă, înseamnă scufundarea ta în contact deplin, cu tot curajul și cu toată inima ta.

Cu alte cuvinte:

Procesul dez- învățare înseamnă, în cele din urmă, renunțarea la imaginea de sine „falsificatā” și găsirea menirii tale pe acest PAMÂNT. Intrarea în contact cu ESENTA ta PURĀ.

Haideți să ne deprindem împreună – și să ne aruncăm în brațele strălucirii vieții cu un râs zgomotos!

5. Ziua de 8 Martie – Găsește-ți  comunitatea

Este important să găsești  o comunitate de femei pasionate de dezvoltare personală pentru a te  susține în călătoria ta  de creștere și transformare personală.
Construiesc o comunitate de sprijin pentru toate femeile dornice de autocunoaștere, care doresc să-și dezvolte curajul  și să-și exploreze potențialul la maxim, astfel încât să-și poarte viziunea clarā cu demnitate. Dorința mea este ca fiecare persoană să își găsească propriul drum, să savureze  nuanțele vieții, să se bucure de ceea ce face și să îi inspire pe toți cei din jur.  Aici poți sa spui da invitație la această aventură de regăsire a esenței pure din din interiorul tău:

https://www.facebook.com/groups/femeia.care.se.iubeste

O zi minunatā iti doresc,

Ramona